A HUAWEI Mate 50 Pro-é a legjobb okostelefonos kamera a DXOMARK szerint

Szerző:

A Huawei legújabb zászlóshajó okostelefonja, a Mate 50 Pro rendelkezik jelenleg a legjobb kameratechnológiával a piacon elérhető mobiltelefonok között a DXOMARK független minőségértékelő tesztlabor szerint. A nemzetközi benchmarkként ismert portál okostelefonos kamerákat összesítő legújabb rangsorában történetének legmagasabb pontszámát adta a Mate 50 Pronak, amelyet számos új, innovatív megoldással, a többi között tíz fokozatban állítható fizikai rekesznyílással és 50 MP-es Ultra Aperture kamerával szerelt fel a gyártó.

 

 

A HUAWEI Mate 50 Pro-t nagy teljesítményű, 50 megapixeles Ultra Aperture kamerával szerelték fel, és a világ első tíz fokozatban állítható rekesznyílásával rendelkezik, amely egyesíti az optikai rendszer, a mechanikai szerkezet, a képalkotási technológia és a képfeldolgozás legfontosabb közelmúltbeli fejlesztéseit. A készülék Ultra Aperture kamerája f/1.4-4.0 változtatható rekeszértékkel bír, amely az XD Fusion Pro képalkotó technológiával karöltve szinte DSLR-szintű képminőséget nyújt. Az innovatív kameratechnológiának és a kiváló teljesítménynek köszönhetően a Mate 50 Pro a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámát érte el okostelefon kategóriában, maga mögött hagyva a legnagyobb versenytársakat.

A legújabb DXOMARK rangsor nemcsak a csúcsmodell fotós képességeit értékelte magasra, hanem műszaki felszereltségét is, így összesen 149 ponttal rekordot ért el az oldal történetében. A Mate 50 Pro kiugróan magas fényképezési pontszáma a kiemelkedő teljesítményen alapult, a készülék leginkább méltatott paraméterei között szerepelt az elsőrangú zoom képesség és az ennek köszönhetően részletgazdag eredmény, a változtatható rekesznyílású rendszer, amely kiválóan alkalmas csoportképek és gyenge megvilágítású képek készítésére, valamint a magas minőségű videós képességek bel- és kültéren egyaránt.

 

Exkluzív dizájn, még jobb teljesítmény

A nagy teljesítményű kameraképességek mellett az új Mate 50 Pro kialakítás tekintetében is figyelemreméltó. A készülék a Mate sorozat jellegzetes, axiális szimmetriájú megjelenése mellett először büszkélkedhet az elegáns, Clous de Paris lépcsős mintázatú dombornyomott dizájnnal, amely ráirányítja a figyelmet a kamerasziget kifinomult megjelenésére. A HUAWEI Mate 50 Pro az iparág vezető technológiáit vonultatja fel a teljesítmény terén egyaránt, emellett az okostelefonon debütál az EMUI 13 operációs rendszer is.

Vélemény, hozzászólás?