A bankok szerte a világon eltávolítják a Galaxy S10 és a Note10 ujjlenyomat szkennerének támogatását alkalmazásukból

Szerző:

Az Egyesült Királyság bankja, a Nationwide Building Society letiltotta az ujjlenyomat bejelentkezési lehetőséget a Samsung Galaxy S10 telefonok tulajdonosai számára.

 

 

 

 

 

Egy másik, a NatWest, teljesen megszüntette az S10 telefonok támogatását. Ez a bankok válasza az ultrahangos ujjlenyomat olvasó sebezhetőségére. A Samsung hivatalos választ adott , de a probléma valószínűleg súlyosabb, mint azt eredetileg gondolták volna.

Úgy tűnik, hogy a Kínai Bank lemondott a Galaxy S10, a Note10 és a Tab S6 tulajdonosok támogatásáról. Izrael egyik legnagyobb bankja, a Hapoalim Bank pedig értesítést küldött az S10 vagy Note10 alkalmazást használó ügyfeleinek, hogy megszüntette az ujjlenyomat-hitelesítés támogatását. A dél-koreai KaKao Bank (csak online bank) figyelmeztette felhasználóit az ujjlenyomat-hitelesítés letiltására. A Samsung a hét elején szoftverffrissítést ígért, amely megoldja a problémát. Az viszont érdekes, hogy a  Galaxy Tab S6 optikai szkennere is felkerült a tiltó listára, a Kínai Bank kissé talán túlreagálta a dolgot.

 

 

 

 

forrás:GSMArena

Vélemény, hozzászólás?