5 érv amellett, hogy Samsung Galaxy S5-re válts

Szerző:

galaxy-s3_s5A Samsung YouTube-on nemrégiben indított egy pár perces videó sorozatot, mellyel főleg a Samsung Galaxy SIII tulajdonosokat célozza meg. A Három videóból álló sorozatban a koreai cég igyekszik felhívni a figyelmet az új és a régi modell közti különbségekre.

Annyiszor olvashattuk már a némiképp csalódottságot tükröző “Hová vezet a Megapixel háború?” Illetve a “Meddig emelik még az órajelet?” megjegyzéseket egy-egy teszt és hír alatt. Amikor megjelenik egy újabb modell némiképp feltupírozott hardverrel, akkor mindenki elgondolkodik azon, hogy van-e értelme a váltásnak. Megéri újra egy csomó pénzt költeni az aktuális csúcsmodellre?

Nos, a Samsung úgy gondolta segít vásárlóinak, és bemutatja mivel is jobb egy Samsung Galaxy S5, mint egy SIII.

A cég főképp a kijelzőt, a vízállóságot, a sebességet, az akkumulátort és a kamerát emeli ki szemléletes videóin keresztül.

Nyilván az sem véletlen, hogy pont az SIII-hoz mérik a legfrissebb modellt: A legtöbb szolgáltatónál kétéves hűségnyilatkozattal dolgoznak, és az évenkénti frissítés sem annyira jelentős, hogy a többségnek megérné mindig a legújabbra cserélni.

Elég meggyőzőek?

Forrás: Samsung

4 hozzászólás a cikkhez

 1. Balázs Kerekes szerint:

  Sosem tenném. 1000 érv is kevés lenne 😉

 2. Lord Nahov szerint:

  5 érv amellett, hogy Samsung Galaxy S5-re válts http://t.co/knSC90taXK

 3. Náhó szerint:

  Aki még SIII-mat használ az nem valószínű, hogy bármit is piszkálni szeretne a rendszerben, ezt a videósorozatot pedig nem gondolnám, hogy a Samsung azoknak szánta, akik 10 perc után rootolnák és romot cserélnének rajta 😀

 4. 5 érv amellett,hogy ne válts:

  1:KNOX
  2:KNOX
  3:KNOX
  4.KNOX
  5.KNOX

Vélemény, hozzászólás?