11. PFC találkozó a barátokkal

Szerző:

altNyugodt szívvel állíthatom, hogy a cím a valóságot tükrözi. Most érthető módon nem voltunk annyian, mint mikor valami nagy kunszt volt a porondon, mikor pl. a Samsung az SGS3-al és az új tabletekkel, az LG a 3D technológiával vagy éppen a WAZE csapata a navigációs programjuk bemutatójával tisztelt meg bennünket, de most is nagyon jó, mondhatni bensőséges volt a hangulat az Il Treno pizzázóban.

alt

 

Különböző okokból még a bejelentkezettek se tudtak teljes létszámmal jelen lenni. Voltak akiknek hírtelen valamilyen elfoglaltság jött közbe, voltak akiket a többi közlekedő akadályozott meg az időben érkezésükben és olyan is akadt, akinek egy előre nem tervezett betegség vetett gáncsot és taszított a puha párnák közé.

Ám de minket, a „kemény magot” semmi sem tántoríthatott el a megjelenéstől és persze mindent megtettünk, hogy jól érezzük magunkat. Ettünk, ittunk, beszélgettünk, nyomkodtunk és romot frissítettünk.

Szokás szerint új arc is bukkant fel a jelenlévők között. Szerencsére mindig van olyan, aki összeszedi a bátorságát és eljön a találkozóra, mert kíváncsi a nick nevek mögött megbúvó arcokra, hogy aztán legközelebb már a „félelmetes profik” (ilyeneket szoktak mondani az újak) helyett, jól ismert barátokkal találkozhassanak.

 

Íme pár bizonyító erejű kép, hogy akik ott voltak, azok jól érezték magukat. wink

alt

Te tényleg tejbegrízt akarsz enni? Inkább adok egy szeletet a pizzámból…

 alt

Szerintem szavazzunk meg, hogy mit együnk

alt

Na ide süssetek fijjúk!!!

alt

Olvasd lassan a kezelési utasítást, én majd nyomkodom

alt

Látod, itt is azt írják, hogy a fejlődő szervezetnek jót tesz a tejbegríz

alt

Jaj, lebuktam! Meglátta az asszony, hogy mit kap karácsonyra

alt

Az öregek csak ücsörögjenek. Mi kibírjuk állva is az estét

alt

Így mulat egy vidéki úr

alt

Mindenfelé nagy gondok vannak

http://pdafanclub.com/wp-content/gallery/xi-pfc-talalkozo-2012-12-07/apple.jpg

Már ketyeg a “nagy ellenfél” órája

alt

Végre egy kis nyugalom! Gyorsan feldobok egy új romot

alt

Bakelitföld óriása

 

A tombola most objektív okokból elmaradt, így Walton és a WAZE által felajánlott ajándékok – melyekért külön köszönet – a legközelebbi találkozón kerülnek kisorsolásra. Íme az egyik ajándék kedvcsinálónak. Ennek a megnyerésének a reményében máris érdemes lesz eljönni a soron következő PFC bulira. wink

 

alt

a Walton által felajánlott Rolling Stones óra

 

Köszönet mindenkinek, aki megtisztelt minket a jelenlétével. A legközelebbi találkozóra is óriási szeretettel várjuk a PFC mind az 50.000 tagját és senki se féljen elhozni a kedves családját, barátait.
Egészségetekre!

alt

Comments are closed.